Стивън Туич Бос почина на 40-годишна възраст, съобщи independent.bg Бос беше

...
Стивън Туич Бос почина на 40-годишна възраст, съобщи independent.bg Бос беше
Коментари Харесай

Стивън Бос се самоуби в хотелска стая

Стивън Туич Бос умря на 40-годишна възраст, заяви independent.bg 

Бос беше най-известен като фамозния диджей в шоуто на Елън Дедженеръс.

Съпругата му Алисън Холкър удостовери гибелта му в изказване в сряда (14 декември), като написа:

„ С голяма мъка в сърцето трябва да споделя, че брачният партньор ми Стивън ни напусна. Стивън освети всяка стая, в която влезе. Той ценеше фамилията, приятелите и общността на първо място. Той беше гръбнакът на нашето семейство, най-хубавият брачен партньор и татко и ентусиазъм за своите почитатели. Да се ​​каже, че е оставил завещание, би било подценяване и позитивното му влияние ще продължи да се усеща. Сигурна съм, че няма да мине ден, в който да не почетем паметта му. Молим за схващане и успокоение в този сложен миг за мен и изключително за нашите три деца. Стивън, обичаме те, липсваш ни и ще запазя последния танц за теб. "



Във вторник (13 декември), според TMZ , Холкър е посетила полицията в Лос Анджелис, за да заяви, че Бос извънредно е напуснал дома си без колата.

Изданието оповестява, че полицейското ръководство по-късно е дало отговор на позвъняване за пукотевица в хотел в Лос Анджелис, където са намерили Бос мъртъв от явно самопроизведен изстрел.

Смъртта му към момента чака в допълнение следствие от правосъдния доктор на полицията в Лос Анджелис.

Бос в началото стана прочут като участник в плана на MTV The Wade Robson Project. През 2008 година той се състезава в четвъртия сезон на So You Think You Can Dance, където завърши на второ място. По-късно той се завърна в шоуто като All-Star и още веднъж през 2022 година като арбитър.

Той се причисли към Елън като DJ през 2014 година, където стана любим на почитателите. През 2020 година Дедженеръс го назначи за изпълнителен продуцент на шоуто.

Бос остави три дечица: Зая (3 г.) Мадокс (6 г.) и Уесли (14 г.).
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР